Βιωματικά Προγράμματα Μάθησης και Ψυχαγωγίας – Σχολικές Εκδρομές

Στον χώρο του Oasis park οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις με βασικούς στόχους τη διεύρυνση των γνώσεων και την ευαισθητοποίηση γύρω από τη φύση και τα ζώα. Με τη βοήθεια των εμπείρων εκπαιδευτών μας οι μαθητές αντιλαμβάνονται τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και τη σχέση περιβάλλοντος-ανθρώπου.

Με σεβασμό στις ανάγκες, στις επιθυμίες και στην ασφάλεια των παιδιών οι δράσεις υλοποιούνται σε αυθεντικό (φυσικό) αλλά και ελεγχόμενο περιβάλλον και είναι διαμορφωμένες, σύμφωνα με τα γνωστικά επίπεδα και το αντίστοιχο αναλυτικό πρόγραμμα των σχολείων, έτσι ώστε να ενισχύουν το έργο των δασκάλων, προωθώντας:
α) την όξυνση του πνεύματος συνεργασίας
β) την αξία της δυναμικής της ομάδας
γ) τη διαφοροποιημένη διδασκαλία
δ) την ανάπτυξη δεξιοτήτων
ε) το μετασχηματισμό της γνώσης.

Στόχος μας είναι ο άρτιος συνδυασμός της βιωματικής μάθησης και της ψυχαγωγίας.

Εκπαιδευτικά Σχολικά Προγράμματα του πάρκου Oasis:

Α) Οι Μυστικοί Πράκτορες του Λαχανόκηπου και η Διατροφούλα (Δραστηριότητες στο λαχανόκηπο)

Β) Τι έχουν να μας πουν τα ζώα του αγροκτήματος (Δραστηριότητες στη φάρμα των ζώων)

Γ) Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό της φάρμας (Παιχνίδι με επίλυση γρίφων γύρω από τον τρόπο ζωής των ζώων)

Δ) Αυτοσχεδιάζοντας στον Λαχανόκηπο (Δραστηριότητα θεατρικού παιχνιδιού-αυτοσχεδιασμού με θέμα τον κύκλο ζωής των φυτών και τα είδη τους)

Στις σχολικές εκδρομές οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδά μας, να ζήσουν τη δράση στο πάρκο περιπέτειας, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην τοξοβολία, να απολαύσουν την ποδηλασία σε ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές και τα pedal karts στον περιμετρικό δρόμο του πάρκου.

Με βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών, στόχος μας είναι τα παιδιά να χαρούν τη φύση και να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε ένα ιδανικά διαμορφωμένο, παραδεισένιο περιβάλλον για μικρούς και … μεγάλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της σχολικής σας εκδρομής, σύμφωνα με τις ανάγκες του σχολείου σας!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε την κράτησή σας!

SHARE IT