Βιωματικά Προγράμματα Μάθησης και Ψυχαγωγίας – Σχολικές Εκδρομές

Οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται, μέσα από βιωματικές και ψυχαγωγικές δράσεις, να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να διασκεδάσουν. Το έμπειρο προσωπικό μας, στον υπαίθριο και εσωτερικό χώρο του πάρκου Oasis, καθοδηγεί τα παιδιά, μέσα από βιωματικές – ψυχαγωγικές δράσεις, κατάλληλα σχεδιασμένων παιδαγωγικών προγραμμάτων, να διευρύνουν και να ανατροφοδοτήσουν τις γνώσεις τους, ν’ αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να διασκεδάσουν.

Με σεβασμό στις ανάγκες, στις επιθυμίες και στην ασφάλεια των παιδιών οι δράσεις υλοποιούνται σε αυθεντικό (φυσικό) αλλά και ελεγχόμενο περιβάλλον και είναι διαμορφωμένες, σύμφωνα με τα γνωστικά επίπεδα και το αντίστοιχο αναλυτικό πρόγραμμα των σχολείων, έτσι ώστε να ενισχύουν το έργο των δασκάλων, προωθώντας:
α) τη συνεργατική διερεύνηση
β) την αξία της δυναμικής της ομάδας
γ) τη διαφοροποιημένη διδασκαλία
δ) την ανάπτυξη δεξιοτήτων
ε) το μετασχηματισμό της γνώσης.

Στόχος μας είναι να κινήσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών, να τους εμπνεύσουμε και να τους ευαισθητοποιήσουμε για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Εκπαιδευτικά Σχολικά Προγράμματα του πάρκου Oasis:

Α) Οι Μυστικοί Πράκτορες του Λαχανόκηπου και η Διατροφούλα (Δραστηριότητες στο λαχανόκηπο)

Β) Τι έχουν να μας πουν τα ζώα του αγροκτήματος (Δραστηριότητες στη φάρμα των ζώων)

Στις σχολικές εκδρομές οι μαθητές ψυχαγωγούνται, ασκούνται και μαθαίνουν μέσα από τους πολυποίκιλους συνδυασμούς δραστηριοτήτων του πάρκου Oasis και τα βιωματικά – διαδραστικά προγράμματα μάθησης και ψυχαγωγίας. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδά μας, να ζήσουν τη δράση στο πάρκο περιπέτειας, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην τοξοβολία, να απολαύσουν την ποδηλασία σε ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές και τα pedal karts στον περιμετρικό δρόμο του πάρκου, να δημιουργήσουν στο καλλιτεχνικό μας εργαστήρι, να ανακαλύψουν τον “κρυμμένο θησαυρό” του πάρκου, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Με βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών, στόχος μας είναι τα παιδιά να χαρούν τη φύση και να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε ένα ιδανικά διαμορφωμένο, παραδεισένιο περιβάλλον για μικρούς και … μεγάλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της σχολικής σας εκδρομής, σύμφωνα με τις ανάγκες του σχολείου σας!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε την κράτησή σας!

SHARE IT