Η είσοδος στο χώρο και η συμμετοχή σας στο πάρκο Oasis σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω κανόνων λειτουργίας και ασφάλειας.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– Προκειμένου να διατηρήσουμε την ασφάλεια, την ποιότητα και την καλή λειτουργία, η είσοδος στο Πάρκο επιτρέπεται μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας, αποκλειστικά σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή ή έχουν εγγραφεί σε προγραμματισμένη δραστηριότητα ή έχουν κλείσει ραντεβού

– Όλες οι δραστηριότητες δράσης και περιπέτειας πραγματοποιούνται με την εποπτεία του γυμναστή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας που σας παρέχουμε στο χώρο: κράνη και επιγονατίδες, ειδικές ζώνες αναρρίχησης κ.α.

-Οι χώροι δραστηριοτήτων δράσης και περιπέτειας (αναρρίχηση, ποδηλατοδρόμιο, pump track), που απαιτούν την παρουσία και επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, είναι ανοικτοί μόνο για τη διάρκεια των προγραμμάτων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας . Η είσοδος σε αυτούς τις υπόλοιπες ώρες είναι κλειστή.

– Ο/η επισκέπτης συνίσταται να έχει προσαρμοσμένη ένδυση στη δραστηριότητα στην οποία έχει εγγραφεί . Για τη χρήση του τοίχου αναρρίχησης ή flying fox και για δική του/της ασφάλεια τα μακριά μαλλιά πρέπει να είναι δεμένα και να απομακρύνει από πάνω του φουλάρια, κλειδιά, αιχμηρά αντικείμενα, κασκόλ και γενικά ό,τι εμποδίζει την περιοχή του λαιμού ή δημιουργεί κίνδυνο τραυματισμού του.

Δεν επιτρέπονται τα ακόλουθα:

  • Η κατά οποιονδήποτε τρόπο ενόχληση των άλλων επισκεπτών. Στην περίπτωση αυτή η διεύθυνση του πάρκου μπορεί να αποβάλει τον επισκέπτη.
  • Τα κατοικίδια ζώα. Εξαιρούνται τα σκυλιά − συνοδοί ατόμων με ειδικές ανάγκες που κυκλοφορούν στους χώρους του πάρκου.
  • Το κυνήγι ζώων με οποιοδήποτε μέσο, καθώς και η βάναυση συμπεριφορά σε φωλιές πουλιών, αυγά και νεοσσούς (αφαίρεση ή καταστροφή) και γενικά η ενόχληση και καταστροφή ειδών της πανίδας.
  • Η απόθεση σκουπιδιών σε χώρους άλλους από τα δοχεία απορριμμάτων και η ρύπανση του χώρου γενικά.
  • Η φθορά, καταστροφή, απομάκρυνση εξοπλισμού και υλικών του πάρκου.
  • Η φωτογράφηση και κινηματογράφηση για επαγγελματικούς, εμπορικούς και κερδοσκοπικούς σκοπούς, χωρίς άδεια από το πάρκο.
  • Η στάθμευση σε χώρους άλλους από τους ειδικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων. Το πάρκο δεν ευθύνεται για απώλεια ή κλοπή αντικειμένων ή για άλλες ζημιές λόγω έκτακτων περιστατικών και καιρικών συνθηκών στο χώρο του πάρκου και του πάρκινγκ.
  • Η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του Πάρκου, εκτός αυτών που διατίθενται στην καντίνα ή παρέχονται από το catering

Οι κανόνες ασφαλείας και λειτουργίας του πάρκου ορίζονται από την υπ’ αριθμ. 378/2017 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Το Oasis Park δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη τήρηση των κανονισμών και οδηγιών ασφαλείας.

Οι εγκαταστάσεις του πάρκου πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργίας. Τα παιχνίδια και ο εξοπλισμός διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επισημαίνεται ότι σε πολύ κοντινή απόσταση από το πάρκο (περίπου ενός χιλιομέτρου) βρίσκεται Κέντρο Υγείας και στα οκτακόσια μέτρα σταθμός της Πυροσβεστικής.

Αρ. ΓΕΜΗ: 149166503000
Δεχόμαστε ευχαρίστως τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.