Δραστηριότητες

Παιχνίδι και αξέχαστες εμπειρίες

Το OasisPark βρίσκεται σε μια εύφορη έκταση, γόνιμη για την ανθρώπινη δραστηριότητα, καλλιέργεια και επικοινωνία.

Έτσι και εμείς, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας επισκέπτες να παρατηρήσουν, να ανακαλύψουν, να συμμετέχουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες δράσεις που πραγματοποιούνται στην καλλιεργήσιμη έκταση του πάρκου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Δράση & Περιπέτεια

Με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό σύγχρονων δραστηριοτήτων δράσης και περιπέτειας, προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ασκηθούν, να διασκεδάσουν και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποδήλατα και pedal-karts στις διαδρομές

Όλοι έχουμε συνδυάσει την παιδική μας ηλικία με το ποδήλατο που μας χάρισε την αίσθηση της αυτονομίας και της ελευθερίας. Στο πάρκο Oasis τα παιδιά μπορούν να βιώσουν την περιπέτεια και να εξοικειωθούν με τη ποδηλασία συνολικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγρότες σε δράση

Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας επισκέπτες να φυτέψουν, να ποτίσουν να καλλιεργήσουν και να συλλέξουν καρπούς από το βιολογικό παιδικό λαχανόκηπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρέα με τα ζώα της φάρμας

Αφορμή της δημιουργίας του δικού μας «στάβλου» ήταν η επιλογή τρόπου ζωής δίπλα στα ζώα και στη φύση. Η πηγαία ευχαρίστηση και τα οφέλη της φροντίδας και της αλληλεπίδρασής με τα ζώα ήταν το κίνητρο να μοιραστούμε τη φάρμα μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παιχνίδια και τέχνη

Προσφέρουμε τα υλικά και την ενθαρρυντική καθοδήγηση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για δημιουργίες από πηλό, κατασκευές από ξύλο, για ζωγραφική σε διάφορες επιφάνειες και για εξοικείωση με τα μυστικά της μαγειρικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ