Στα παιδικά πάρτι του πάρκου Oasis, το κέφι, η διασκέδαση, η μουσική, η δράση και τα παιχνίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέσα από τις ευρηματικές ιδέες και προτάσεις μας, επιλέγετε εσείς το είδος της ψυχαγωγίας που θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά αλλά και στους γονείς-συνοδούς τους.

Οι συναρπαστικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας, δίνουν την ευκαιρία για παιχνίδια, περιπέτεια αλλά και δημιουργική ψυχαγωγία. Στόχος μας είναι να ζήσουν τα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία.

Bασικές πληροφορίες:

  • Οι διοργανώσεις των παιδικών πάρτι προγραμματίζονται ύστερα από έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ακολουθεί συνάντηση με τους υπεύθυνους του πάρκου, ώστε η διοργάνωση να ικανοποιεί τις επιθυμίες των οικοδεσποτών. Είναι απαραίτητη η προκράτηση του χώρου .
  • Υπάρχει δυνατότητα για διοργάνωση θεματικών πάρτι, Dj, καραόκε, αποκριάτικα κ.α.
  • Το menu για μικρούς και μεγάλους παρέχεται αποκλειστικά από το πάρκο ή από συνεργαζόμενο catering, μετά από συνεννόηση με τους οικοδεσπότες.

Για να οργανώσετε το ιδανικό πάρτι για το παιδί σας, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις του πάρκου Oasis και να μας γνωρίσετε από κοντά.

Γλυκιές στιγμές

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το πάρτι σας!

SHARE IT