Μια καντίνα … όαση

Εδώ, κάτω από την σκιά των δέντρων, μπορείτε εσείς και τα παιδιά σας να απολαύσετε αλμυρές και γλυκές, χειροποίητες, υγιεινές λιχουδιές.

Όλες οι δημιουργίες παρασκευάζονται καθημερινά με ποιοτικά προϊόντα και αγνά υλικά. Τα χορταστικά σνακ, οι φρέσκοι χυμοί, οι ενεργειακές μπάρες, τα  special burgers και hot dogs,  οι πολύχρωμες σαλάτες, τα σπιτικά πιττάκια,  τα  muffins,  τα  pancakes και τα cakes αλλά και οι συχνές εκπλήξεις είναι μια μικρή απόλαυση για εσάς και τα παιδιά σας.

Ακόμα, φέρνουμε εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, όπως παστέλι από την Κέα, σύκα από την Κύμη, υπερτροφές από τον Ταΰγετο, φρουτόπιττες από τη Χίο και πολλά άλλα.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για εξειδικευμένους τρόπους διατροφής, όπως η vegan και η gluten free διατροφή, και είμαστε σε θέση να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με νόστιμα και ισορροπημένα πιάτα!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για το παιδί σας είναι να του προσφέρουμε καλή διατροφή.  Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για το μέλλον του και την σωματική και ψυχική του υγεία.

Τα μενού σχεδιάζονται γύρω από τις βασικές αρχές της καλής διατροφής των παιδιών με συνταγές που έχουν λίγη ζάχαρη ή με φυσικά γλυκαντικά, με μειωμένους ή καθόλου επεξεργασμένους υδατάνθρακες, με χρήση υπερτροφών, με καλά λιπαρά, επαρκή πρωτεΐνη και ποικιλία θρεπτικών συστατικών.  Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά για το πώς μπορεί η διατροφή τους να είναι νόστιμη αλλά και υγιεινή!

Στην καντίνα του πάρκου μας
θα απολαύσετε αλμυρές και γλυκές,
χειροποίητες, υγιεινές λιχουδιές!

Όλες οι επιλογές της καντίνας μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
SHARE IT